Monday, April 6, 2015

ke underligt ikk

Oprettelse guide Legs At være problemfrit med naturlige ingredienser

Alle kvinder ønsker at pleje sin krop sammen godt, især i ansigtet og benene.
Ikke underligt ikke et par kvinder, der er villige til at bruge penge til millioner rp bare for at udføre kropsbehandlinger, der har en glat ansigt og ben.
Men på hvilken måde langs Du Matchless For punyai betyder lille budget tilbage til salonen?
Har et ben hud revnet, så det var ingen effekt på udseendet.
Men dette aspekt er helt sikkert foruroligende at trøste dig. Ønsker at lade huden glat og delikat fødder? Afslappet, er Dr Rochelle Skin Expert der virkelig en naturlig trick som har råd nødvendigt, at sikkert billigere og ikke spilde tiden.
Det er passende, at hun tutorial til at behandle foden Du behøver ikke at bruge flere penge på:

1. Brug agurk
Agurk kan absorbere væske, der forårsager hævelse i benene samtidigt anvendte. Trick let at bruge, deles kun agurk blødgøre først anvendelse på fodsålerne tørre svar, så du kan føle nytten for at opnå glat ben.

2. Påfør Lotion & Brug Trikotage
For dig specielt, der sover i airconditionerede område, lotion virkelig større overvinde eller forebygge tørhed af huden på sektorer af vores fødder, så sørg for benene, du har renset og tørret endsige først. Tricket håndcreme, foden, før du sover, først efter at wrap med lange strømper. Når du er færdig på en regelmæssig måde, således at benene kan være hårfin.

3. Brug Eddike
Soak fødderne i varmt vand, der er blandet sammen en kop hvid eddike og opvaskemiddel så godt. Først suge dine fødder så mange minutter, efter fugtig, rent vand skylning sammen tør bagefter langs udnytte håndklæde trick aftørres med en blød måde.

4. Brug Peppermint Oil
Pebermynteolie har den funktion at dræbe bakterier og reducere stivhed i benene. Bortset fra, at, denne olie også fungerer For at reducere revner i hælen. For at anvende olie af pebermynte smag i sektoren brækket ben, så krakket mod dine fødder skrumpe.

5. Brug Baking Soda
Soak foden af ​​beholder, der indeholder varmt vand, der er blandet med en halv kop bagepulver, så hvis har 30 minutter, skyl og dup tør.

Hvordan? For let trick ovenfor ikke? Tillykke prøve!

No comments:

Post a Comment

Blog Archive