Monday, April 6, 2015

5 Mat Number One för frisk hud

5 Mat Number One för frisk hud
cream pemutih wajah


Vem är de kvinnor som inte vill ha cream pemutih wajah vit hud, netto av akne, och smidig som en ny-asfalterad motorväg? Ja, naturligtvis allt kepengen.
Inte överraskande, är nästan varje HRI salonger eller skönhet spa hudområde alltid besöks av luften.
I genomsnitt kvinnor väljer att genomföra med hjälp av hudvård kosmetika som har inte minst marknads på marknaden.
Dessutom, kosmetika annonser som lovar en förändring på kort dikala.
Ja, reklamfilmer som ursprungligen huden matt, mörk, och ser dåligt, omedelbart förvandlas till en graciös, vit, slät och ren efter kosmetisk utnyttja den. Wow!
Fortfarande inte intresserad med kosmetika som marknads på marknaden? Gör Tills oro, du fortfarande kan verkligen använda naturliga ingredienser för att bibehålla frisk hud.

- Almond
Inte Få människor tror att Almond inklusive den klass av nötter, men också till det faktum Almond ingår i klassen av spannmål. Mandel mycket tajir tillsammans Vitamin E som fungerar som en antioxidant och skyddar hudceller från ultraviolett (UV).

- Morötter
Alla människor måste veta att morötter är extremt tajir kan vitamin A. Vitamin A som innehöll morot både för att förebygga och klara upp akne. Och att inga större nederlag, vitamin A också lättare att förebygga överproduktion av hudceller i det yttre lagret.

- Mörk Choklad
Gör Tills rädd för att äta choklad med argument kan leda till fetma. Verkligen inte lite choklad på marknaden som innehåller överskott av socker och mjölk det kommer att leda till fetma om ätit i överskott. Skapa menyiasatinya välja mörk choklad som cocoanya nivåer hög och bra för hälsan. Mörk choklad innehåller antioxidanter som är användbar för att minska den grova huden och skyddar från dåligt inflytande solen.

- Grönt Te
Varm grönt te innehåller katekinerna inte minst, en typ av antioxidant som är bevisat anti-cancer. Mycket bra att dricka grönt te varje HRI grund förhindrar cancer.

- Tomater
Lykopen är ett ämne som skapar tomater så rött, kan underlätta att ta bort effekten av fria radikaler är tidigt åldrande som orsakas av UV-strålar svar. Att vara, tveka inte att tomat menkonsumi ja!

No comments:

Post a Comment

Blog Archive